Goedkope recepten

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/toprecep/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/toprecep/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/toprecep/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home/toprecep/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 159.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/toprecep/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/toprecep/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/toprecep/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.

Koken is altijd al een van mijn favoriete bezigheden geweest. Het is zo interessant en lekker voor mij, dat ik altijd al op zoek ben geweest naar een nieuw lekker gerecht waar ik mijn gasten van kan laten genieten (ik kook liever voor mijn gasten, dan dat ik een 3 gangen maal op tafel zet voor mijzelf). Vaak ben ik op het internet ook wat inspiratie aan het opdoen over al de gerechten en plaatjes van gerechten die er heerlijk uitzien.

Het probleem zo nu en dan is jammer genoeg dat de meest prachtige gerechten vaak wat duur uit kunnen komen. En omdat ik nog steeds geen geldboom in mijn achtertuin heb kunnen laten groeien, zit ik nog altijd vast aan een budget waar ik mijn inspiratie mee moet combineren. Daarom heb ik slechts 1 goede tip voor degenen die goedkoop uit willen zijn voor de dagelijkse kost: de lokale markt.

Wat velen van ons niet weten, maar toch 1 van de beste plekken zijn om verse groenten en vlees te halen, is de markt. De meest verse groenten zijn hier dagelijk beschikbaar en hebben vaak meer smaak dan de producten die je bij een supermarkt kunt krijgen.

Het is ook van belang dat je niet te lui bent voor het halen van deze producten, omdat het vaak een beetje energie kost om de markt af te lopen en de kwaliteit van de producten te controleren. Een markt is en blijft altijd het meest voordelig om het beste van het beste te krijgen. Wat ook verstandig is, is om vooraf even op het internet onderzoek te doen naar wat een vers product is. Bij verschillende groenten en fruit is dit zeer gemakkelijk te zien (geen gaatjes, wormen en andere onzin), maar wanneer het om vlees en vis gaat, is dit even wat anders (kieuwen, vetlaag, huid en meer) waar toch goed op gelet dient te worden.

Goedkope recepten zijn zeer veelvoudig beschikbaar en kunnen neerkomen op aardappelpuree met een bal gehakt en bloemkool. Een recept/gerecht kan zo goedkoop zijn als je zelf wil, het enige waar de prijs vanaf hangt is jou wil om de producten te halen op plekken waar deze goedkoop en vers zijn, of even gemakkelijk langs de supermarkt te gaan.